20 april 2021     Update naar aanleiding van de persconferentie  van 20 april

 

Aan de leden van La Boule au But,

 

Hal, kantine en terras blijven gesloten.

Buiten spelen per baan maximaal 4 personen, waarbij spelers te allen tijden 1,5 meter afstand van elkaar dienen te houden.

Het organiseren van competities, toernooien, uitwisselingen e.d. binnen de vereniging is niet toegestaan.

 

Toiletgebruik is toegestaan, mondkapje verplicht.

 

Het bestuur

 

 

11 maart 2021   Update naar aanleiding van de persconferentie van 8 maart

Aan de leden van La Boule au But,

Betreft de verruiming van het sporten in de buitenlucht voor volwassenen.
In plaats van twee volwassenen, wordt de groepsgrootte verruimd naar vier personen.

Dit betekent dat er vanaf 16 maart weer in doublettenvorm gespeeld kan worden tegen dezelfde tegenstanders om wisselingen te voorkomen.

Per baan maximaal vier personen waarbij spelers ten alle tijden 1.5 meter afstand van elkaar dienen te houden.

Kantine, hal, toiletten blijven inmiddels zeker gesloten tot 28 april.

Het bestuur


24 februari 2021

Aan de leden van La Boule au But

Tijdens de persconferentie van dinsdag 23 februari is afgekondigd dat de bestaande lockdown wederom is verlengd, voorlopig tot 15 maart. in ieder geval waar het gaat om het beoefenen van onze sport. Wel blijft de mogelijkheid om tête à tête bij onze club te spelen!
Bij het bericht van 15 dec. 2020 (hieronder) is de besluitvorming hierover te lezen en tevens staan de voorwaarden genoemd waaronder gespeeld mag worden.
 

15 januari 2021

Aan de leden van La Boule au But

Tijdens de persconferentie van dinsdag 2 februari is afgekondigd dat de bestaande lockdown wederom is verlengd. Dat betekent tot 2 maart vooralsnog geen wijziging van de geldende beperkingen. Er mag dus alleen tête à tête gespeeld worden. Lees hiervoor verder het bericht van 15 december hieronder voor wat betreft de regels die hiervoor gelden.


15 december 2020

Aan de leden van La Boule au But

Jullie zullen ongetwijfeld het bericht van onze minister- president hebben gehoord: een volledige lockdown, zwaarder dan in maart van dit jaar. Wat betreft onze activiteiten is het volgende van belang: sporten mag, zeker tot 19 januari, alleen buiten en met maximaal 2 personen.

Na overleg in het DB hebben we het volgende besloten:

1.       Onze buitenbanen zijn beschikbaar om te spelen, niet alleen op woensdag- en zaterdagmiddag maar in principe de hele week

 

2.       Er mag ALLEEN TÊTE À TÊTE  worden gespeeld

 

3.       Hal en toiletten zijn dicht

Iedereen die wil mag op bovenstaande voorwaarde gebruik maken van de banen. Wel vertrouwen we er op dat alleen in tweetallen wordt gespeeld.

Wanneer je geen sleutel hebt om het hek te openen kun je afspreken met iemand waarvan je denkt dat hij/zij een sleutel heeft.

Dat deze maatregelen noodzakelijk zijn zal niemand meer kunnen ontkennen.

Het bestuur


10 december 2020 

Aan de leden van La Boule au But
 

Jl. woensdag 9 december hebben we in de bestuursvergadering gesproken over de huidige coronaperikelen, na de persconferentie van dinsdagavond 8 december. De volgende afspraken zijn gemaakt:

 

1.     De NJBB-toernooien van januari 2021 worden gecanceld

 

2.    De vrijdagdrometoernooien vervallen t/m maart.

 

3.    Dan beter nieuws voor eigen leden; we willen de mogelijkheid bieden om BUITEN te spelen op woensdag- en zaterdagmiddag van 13.30 -15.30 uur. De kantine is gesloten, de toiletten zijn wel te gebruiken. Het probleem is de 1,5 meter afstand tot elkaar.

LET WAT DAT BETREFT OP ELKAAR EN OP JEZELF. Mocht het aantal spelers om 13.30 uur niet hoger zijn dan 30 dan kan er ook in de hal worden gespeeld.

We beginnen hiermee op ZATERDAG 12 december. Het hek gaat open om 13.15 uur.

 

Tenslotte: we naderen het einde van het jaar, normaal gesproken een tijd van gezelligheid, met Kerst en Oud-Nieuwjaar. Dit jaar zullen we het moeten missen: geen oliebollentoernooi en nieuwjaarsreceptie.

 

Ondanks dat wil het bestuur van La Boule au But iedereen de beste wensen doen toekomen.

We hopen in 2021 op betere tijden.

Het bestuur