Disclaimer

Bij het maken van deze website is de grootst mogelijke moeite gedaan om de informatie over La Boule au But op de juiste manier te publiceren. Er kunnen echter altijd fouten zijn gemaakt. Hiervoor bij voorbaat onze excuses.

  Vanwege bovenstaande kunnen er geen rechten aan de gepubliceerde informatie worden ontleend. Ook is La Boule au But niet verantwoordelijk voor eventuele gevolgen naar aanleiding van foutief gepubliceerde informatie. Het is te allen tijde mogelijk met La Boule au But te overleggen over de juistheid van de gepubliceerde informatie.

Mocht je fouten aantreffen of als je vindt dat bepaalde informatie op een betere wijze gepubliceerd kan worden, dan wordt een bericht aan ons op prijs gesteld. Je kunt hierover bellen of mailen met de Werkgroep Website van La Boule au But (klik hier voor de gegevens).

Copyright

De inhoud van deze website is Copyright © 2009 La Boule au But. Alle rechten voorbehouden.

Het is niet toegestaan (direct of indirect) een database in elektronische of andere vorm te creëren door middel van downloaden en opslaan van de gehele of gedeeltelijke inhoud van de website www.labouleaubut.nl.

Geen enkel deel van www.labouleaubut.nl mag worden gekopiëerd, veranderd, geactualiseerd of anderszins worden opgenomen in, verzonden aan, of opgeslagen in enig andere website, elektronisch informatie systeem, publicatie of ander werk, in elke vorm (zowel op papier, elektronisch of anderszins) zonder schriftelijke van tevoren verkregen toestemming van La Boule au But.

                                                     Privacyverklaring  

De Club de Petangue La Boule au But zal zorgvuldig omgaan met uw persoonsgegevens, zoals de  wet op de privacy voorschrijft. Vragen en opmerkingen kunt u mailen aan privacy@labouleaubut.nl  (zolang deze mailbox nog niet werkt kunt u een bericht sturen naar: info@labouleaubut.nl).